Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Anbefaler på det varmeste healingene hos Elizabeth, fordi de er rett og slett de beste. Jeg har prøvd ulike healinger og terapier osv.. hos andre folk, men har følt ingen effekt. Men går alltid tilbake til Elizabeth sine healing, fordi hun virkelig tørr, å røske ta i deg, og er veldig treffsikker på det hun får opp.

Victoria 

Jeg hadde healing av Elizabeth i går. Healingen hennes er bare helt magisk. Etter timen så jeg yngre ut i fjeset mitt, og naboen kjente meg ikke igjen.

Ann Helen

Tusen takk for hjelp igjen. Føler hodet er mer på plass, konsentrasjonen er tilbake og jeg klarer endelig å sette meg ned å jobbe igjen. Samboeren merker også en stor endring, med at han får ærlige tilbakemeldinger.Føler meg mer opplagt og energien er på vei tilbake. Setter stor pris på deg, hjelpen du gir og omsorgen du viser.

Ragna

Tusen takk. Det virket med en gang jo. Du er bare fantastisk. 

Susanne 

Etter bare en time er smertene i skuldrene mine nesten borte og armene mine verker ikke lengre.

Ørjan

Du er så god og snill som hjelper med å sette tankene på rett plass, takk.

Tor

Hei, du vakre menneske jeg vil takke såååå mye for at jeg fikk være med deg i går!!! Det var bare så fantastisk og befriende! Ordet " takk" dekker ikke det jeg føler..... Så jeg omfavner derfor hele deg med all min takknemlighet ...

Mvh, Anita

Vi hadde en mor-datter-relasjons healing av fineste og dyktigste Elizabeth. Hennes healing er bare helt magisk. Det er den beste healing vi har prøvd noensinne. Vi anbefaler å prøve ut healing av Elizabeth. Dette kommer vi til å gjøre igjen

Helene og Veronika

Tusen takk for mange god tips og råd. Gleder meg til å prøve disse tingene.

Han mannen du såg, tror vi er oldefaren til Jon som heter Sjur. Veldig rart å se bilder av personen du beskrev i går.

Karianne

Elizabeth. Eg føler meg såå mye bedre, lettere, kanskje litt høy. Veldig våken. Gikk mange kilo av meg. Respekt Elizabeth.

Per

Jeg har vært hos mange healere, men har aldri opplevd noe lignende.

Elise

Hei. Håper det går bra med deg. Fikk for meg i meditasjonen at jeg burdet ta kontakt med deg. Jeg tenkte på det tilbudet du sa eg kunne få, iht å komme på en sånn type time healing /behandling hos deg en dag? Tror jeg kunne trengt noe sånn, da jeg er i en utfordrende livssituasjon for tiden.


Hei Elizabeth

Jeg ønsker å si takk for den fantastiske åndelige samlingen med deg. Det var fantastisk å konkurrere med deg om å skinne. Jeg dro hjem med en veldig positiv følelse.

Herman

Så burde eg ha grunnlag for å skrive ei bok etter dette om sjølvutvikling, - og den vil eg kalle Elizabeth og Enhjørningen. At den har hint frå deg er utvilsomt.

Sigve

Hei Elizabeth

Her skjer det ting??. Gløden som jeg totalt har manglet begynner å vende tilbake Vet ikke helt hva du har gjort, men du har kanskje fjernet noen blokkeringer?

På tide med en ny time om ikke altfor lenge. Muligens en time der vi ser på "teamet" mitt? Du tar en vurdering her. Målet mitt er i alle fall å være fri for blokkeringer, slik at livet blir mer i flyt.

Hilsen Marie

Hei Elisabeth.

Jeg var hos deg 30 januar i en session. Jeg har tenkt lenge på å sende melding så har jeg glemt det.

Jeg syntes det var veldig fint og sterkt og følte på ulike ting i etterkant. Først var jeg helt utslitt i kroppen, og vondt i hode i 2 dager, men følte meg likevel så klar i hode, klarere enn på lenge. Alle farger og lyset ute ble sterkere og klarere. Den dagen og dagene etter følte jeg meg veldig tilstede. Jeg følte meg vakker.

Det klødde i fingrene og prikket. Følte meg tom, lykkelig, rar, alt på en gang.

Jeg håper jeg kan komma tilbake snart til en ny session, for å komme enda dypere i mine sår og traumer, slik at jeg kan føle mer indre frihet :) Ville bare dele. Håper du har en fin dag, takk.

Klem Christina

Hei. Ville melde tilbake at diabetesen min (diabetes 1 hatt i 35år) er veldig rar i dag,- dvs sidan i natt og no utover dagen….. Vs Diabetesen så var eg veldig lav heile natta, og måtte gjentatte ganger drikke juice. Drakk 1/2 liter utover, + måtte stå opp og drikke enda meir for å holde blodsukkeret normalt.

Antydningen her er at er «betydelig meir insulinfølsom», - og det er forsåvidt bra, men betyr berre at eg må justere dosene nedover.

Så i dag har det forsett tilsv. med at har måtte kjøre innpå med både juice og honning, utifrå tilsv doser eg har tatt før, men som no kan tydeligvis reduserast betydelig, kansje halverast faktisk. Halvert? Dei burde vore det, og endringa her har komt så fort at eg blir nødt å redusere, som sagt kansje halvere doseringene.

Honning og juice inntaket i dag tilsv halvering, og det er veldig oppsiktsvekkende.

Men, alt i alt har healingen din virka bra og bedre,- så det blir no spennande dette.

Noen uker senere… - Då går det fremover, dvs. bedre, om enn i svinginger, så uttrykkes diabetesen med fantastisk bedre blodsukker, i natt sov eg som ein stein - nesten uten å våkne, med perfekt blodsukker heile natta.

Sveinung

Tusen takk for alle hjelp dette året (2023). Jeg hadde ikke vært halvparten så opppegående hvis det ikke hadde vært for deg mtp .... og beholde energien. For du har sett hele bildet når det gjelder..... osv - veldig imponerende og heldig for meg og mine.

Så takk for alt du har lært meg.

Sanna

Jeg ville bare takke for ditt fantastisk vesen.

Du gir meg så mye hver gang jeg har vært hos deg. Du har en utrolig energi. Og gir meg så mye positivt tankesett hver gang. Har lært veldig mye av deg, om meg selv og omverden.

Setter veldig pris på deg. Du er helt spesiell for meg.

Ryggen min har blitt fin etter jeg var hos deg.

Emma

Tusen takk igjen. Føler meg som et nytt menneske og det merket ... også når jeg kom hjem, og når jeg tok han i hendene så kjente han en god elektrisk følelse som spredte seg oppover kroppen og ga han latterfølelse. Helt utrolig.

Foresten så er ... veldig interresert i en time neste gang du er i området. han har egentlig vært litt skeptisk på alt dette her, trodd på d men samtidig ikke, men da han så meg og kjente det han fikk fra hendene mine så snudde det seg helt for han. For han kjente det uten at jeg sa noe om det. Han hadde hatt veldig godt av en time neste gang du er her.

Alma

Du bekrefter det jeg har trodd, og rydder vegen for meg videre. Det er til uvurderlig hjelp!

Bjarne

Takk for i dag. Jeg er så takknemlig for hjelpen jeg fikk. Nå har jeg det utrolig fantastisk.

Ann-Helen

Måtte ta inn alt og samle meg etter en nydelig opplevelse med deg. Jeg har før brukt min intuisjon, det spirituelle, og er soneterapeut også hvor healing i fingrene er registrert, så jeg trengte ALT i dag du kom med, lærte meg og fikk rippet opp på plass. Har vært ved siden av meg selv altfor lenge.. så takk.

Takk for healingen

-at jeg fikk svarene jeg trengte

-at jeg fikk indre ro

-at jeg er lett i beina mine

-tipsene.

Hedda

Må bare si hjertelig takk for hjelpen du ga meg. Mange biter falt på plass.

Gry

Takk for sist, ja det er en helt annen stemning, spesielt i det store rommet innerst i leiligheten.

Seline

Herlighet jeg sov som en stein i natt og etter B gikk på " skolen" la jeg meg og sov 2 timer til. Tok B med på trening og jeg ble ikke dårlig eller fikk dobbelslag/ ubehagelig hjertebank! Helt fantastisk hva du får til!! Hva gjorde du egentlig? Har lyst å reise til Bergen bare for å gi deg en gooooood klem!!

Siri

Elizabeth er en jordnær og klok healer. Hun ser igjennom ting og kommer med gode råd på mange plan, f.eks.om kosthold, familieliv, jobb og meditasjon. Hun tør å gå i dybden og treffer veldig godt på ting hun ikke kunne ha visst fra før. Jeg får hjelp til å se det jeg ikke klarer å se selv. Opplever støtte og hjelp til å finne ut av ting som jeg føler meg fastlåst i. Glad for at jeg har en som forstår og virkelig kan hjelpe.

Marianne

Tidligere ble jeg oppfordret til å oppsøke en psykolog, men det utløste angst hos meg. Det du tilbyr, derimot, utgjør en totalpakke som inkluderer healing, terapi, og samtale.

Daniella

Du er best. Utrolig god og snill, omsorgsfull og verdens beste klarsynte /healer. Behandlingene dine er alltid helt topp.

Oline

Jeg har vært tungpustet over en tid, og etter at Elizabeth jobbet med meg, begynte det å åpne seg opp litt og litt samme dag, og dagen etter var tungpusten helt borte! Hun er helt utrolig, og jeg er evig takknemlig!!

Sanne

My dear friend @elizabeth_pedersen is an amazing quantum healer. She works remotely as well as in person. I really recommend a session with her.

Lene Watne 

Og takk for at du er så ektefølt og dyktig med behandlingene du gir!

Ane

I dag er alle glade på skikkelig og mannen sitt utslett 50% bedre. Og jeg er oppe av kjelleren og mer i vater. Tusen takk for all hjelp, du er fantastisk.

Anne

Takk for at du bryr deg og dine kloke ord. Sånne som deg vokser ikke på trær så heldige meg som får lov å ha deg i livet mitt.

Siri

Takk for samtalen, det var godt å snakke med deg.

Svanhild

Tusen hjertelig takk for i dag!! Føler meg lettere i pusten og mindre hjertebank. Veldig rolig og samlet.

Solveig

Tusen millioner takk for all hjelp /råd i denne rare /tøffe fasen jeg er inni. Jeg gjorde som du sa jaget all dårlig energi ut av huset!! og i natt er første gang jeg har sovet en tilnærmet normal natt!!

Siri

Takk for i går! Det var veldig givende.

Kate

Må nesten si tusen takk for klarerende samtale og god veiledning.

Andreas

Takk for en flott stund i dag. Jeg har fått bekreftelse på det jeg vet fra før. Veldig godt å jobbe med å løse opp i relasjonene.

Gro

Tusen takk for en magisk samtale.

Helen

Tusen takk for god hjelp igjen. Nå forstår jeg mer hvordan ting henger sammen. Hjelper også å bli mer bevisst på kroppen og reaksjonene mine. Føler meg 10 kg lettere i sinnet etter timen i dag. Takk.

Randi

Tusen takk for du tok turen. Kjente jeg ble glad langt inn i sjela når du kom.

Gunvor

Under timen i går var det fredfult og godt i huset, og jeg var rolig innvendig.

Madelen

Eg har sovet godt i natt, ingen uro.

Karin

For en herlig state jeg oppnår med meditasjon pga deg. Jeg visste jeg hadde det i meg. Du hjelper meg å få det frem i lyset.

Kristian

Har tenkt mye på mye i det siste og det du sa traff blinkskudd på det meste.

Kristoffer

Mannen min er helt satt ut og så enormt takknemlig for at du har fixet skulderen hans, herlighet du er helt rå. Han likte deg kjempe godt og sa du var ekte og the real deal. Takk for at du fins og at nettopp jeg skulle få lov å bli kjent med deg.

Siv

Tusen takk for timen i dag og veldig glad for å bli kjent med deg Elizabeth. Fantastisk person du er, så godt å være i lag med deg.

Laila

Tusen hjertelig for alle gode energier i går, det var helt magisk.

Lene

Er kjempe takknemlig for all hjelpen du har gitt meg, merker det har effekt,

Randi

Det var en fin opplevelse og jeg er veldig glad jeg tok kontakt med deg.

Elin

Umiddelbart forvant hodepinen, og etter timen var tristheten borte.

Elisabeth

Etter timen viste Fitbit - aktivitetsmåleren min at jeg hadde sovet, til tross for at jeg faktisk var våken.

Jane

Hei kjære Elizabeth, Tusen takk for en flott og fantastisk sirkel sammen med deg i kveld.

Ann

Ville bare si at jeg har en fantastisk fin dag her på jobben med bare koselige folk og meg som er blid og stråler. Takk for hjelpen foreløpig.

Linda.... og Anita har fått masse energi etter en time med deg - og er i full vigør etter sjøbadingen.

Jeg hadde en samtale med deg forrige uke, og jeg syntes jeg fikk så god tilbakemelding og gode råd om blant annet å fokuset på hjerte, og det har hjulpet skikkelig.

Malena

Tusen takk for i dag, jeg er så enormt takknemlig. Kaffekoppen din lyser. Det har jeg aldri sett før. Veldig spesielt.

Silje

Det var veldig gøy med deg.

Sara

Takk for i går, det var en veldig flott opplevelse. Jeg fikk mye å tenke på og har følt meg litt matt og overveldet i dag, men også bra.

Inger

Var en utrolig kjekk og spennende time som alltid.

Puppen så enormt mye bedre. Er ennå satt ut hvor kraftfull du er som kan heale direkte i kroppen.

Jeg har evner jeg også, men ikke i nærheten av dine. Det du fortalte under timen skulle vise seg å stemme.

Sunniva


Sønnen min på 11 har etter timene med Elizabeth fått mye mer energi, bedre og mer stabilt humør og har heller ikke kvalme eller magevondt lenger! Vil anbefale henne på det sterkeste!!Fantastisk flink!!


Ble giret og veldig klar i hode etter å ha vært med deg. Jeg fikk klar beskjed om å hente steinen, så jeg ble styrt akkurat der den lå. Den lyser! Det du tar i blir fylt med lys.

Siv


Etter første behandling.

Hei Elizabeth, Etter siste møtet har eg hatt veldig god søvn. Føler meg mykje meir avslappa og harmonisk. Pusten er og bedre.

Etter andre behandling.


Hei Elizabeth, Var til kontroll på Haukeland i går, og det viser forbedring frå forrige kontroll. Ikkje stor, men forbedring allikavel. Det kan sjølsagt ha sammenheng med øka medikamentdose. Men eg trur det er ein kombinasjon av di behandling og . Nevnte at eg fekk hjelp av deg, og det såg legen positivt på. Neste kontroll blir i Mai».

Jan


«Tror du har magi i hendene dine. Mye mindre smerter. Kroppen fungerer bedre enn på årevis. Jeg ryddet veldig mye i huset i går, bøyde meg i alle vinkler. Satt på gulvet osv. Ting jeg ikke har klart på lenge. Tusen tusen takk, bestiller ny time over påske.

Randi

Det skulle vært flere som deg.

Mikal

Visste det var noe med deg. Du kunne umulig vite på forhånd det du fortale.

Lise

Då eg va ferdig me behandlingen var eg full av energi, føltes ut som eg hadde drukket 10 kaffekopper, du kunne se øynene mine lyste opp, eg var mer tilstede.

Tirill

Det opplevdes som et barometer. De første minuttene gikk energien opp og ned mellom 1 og 10, men så stoppet det på 10, og jeg ble varm og helt rolig i hode og kroppen - og akkurat som jeg svevde.

Ola

Hadde en opplevelse i dag og kanskje bedre a? fortelle enn a? skrive. Du vet hvordan jeg kaver med a? finne min identitet, mitt store «vil» i livet, retning. Den tilliten du ga (left hand=give ) viste meg du ma? komme fra en annen verden, og takk for det, at du er pa? den kanalen»!!

Wenke Sele

Altså vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men TAKK! Magevondtene og kvalmen jeg hadde hatt i 2 uker forsvant en time etter jeg hadde gått ut døren din og ting detter mer på plass. Veldig takknemlig.

Tusen takk for all hjelp i dag! Kjenner på en større glede over hele meg som jeg ikke har kjent på lenge:).

Heidi

Jeg har gjennom mange år prøvd og forstå meg selv og min barndom. Har hatt flere timer hos en flink psykolog, og ikke kommet helt til bunns i hendelser og sterke barndomstraumer, men 1 time med deg fikset så utrolig mye mer. Du så meg og min oppvekst og satte ord på traumer jeg hadde gjennomgått. Jeg fikk tydelig informasjon/bekreftelse av deg at disse traumene ikke var min feil. Fikk også flere verktøy av deg for å kunne jobbe mer med dette på egenhånd. Jeg stort sett lykkelig og har en fint liv, men har kjent lenge på rare følelser som jeg kanskje trodde var alt fra høysensitivitet, adhd, osv. Men har endelig i godt voksen alder forstått med hjelp fra deg at dette barndomstraumerer. Kjenner meg mye mer rolig og tilfreds og ikke så usikker på alt og alle lenger. Evig takknemlig for deg og hjelpen din.

Svanhild

Hei Elizabeth , thank you so much for such a lovely day with you ( its easier for me to write in english . I learned so much from you and came away feeling so happy. It was amazing to see that light in the photo you took my husband as well thought that was very special . I was driving to pick up my son and thinking about things you said and suddenly i looked up and there was a beautiful rainbow . Thank you again and i cant wait to read the book Lots of love.

Laura

Du kunne umulig ha hatt kunnskap om dokumentet.

Per Jonny

Elizabetb You have hjelped me to find me and spend time for me - that is a special gift.

Susanne


Dear Elizabeth Thank You so mutch for the session yesterday, I didn’t know how closed up & shut down I had become! I feel already so mutch better, lighter, happier heving my Soul back in track. I am so apporecietive. Thank You.

Kristina

Thank You for finding me and for your friendship. Love & Light.

Ruth

Elizabeth er en utrolig god og snill person med gode energier. Hun koblet seg på min energi med det samme, og kjente hva jeg hadde behov for. Hun er utrolig behagelig og flott person og ønsker det beste for oss alle. Og utrolig god til å veilede deg til å bruke øvelser hjemme også.

Elizabeth hjelper oss til å bli den beste utgavene av oss selv. Tusen takk.

Lovise

Dette er det beste og viktigste jeg noen gang har gjort og jeg har full tillit til deg.» Når jeg spurte henne hva hun ville oppnå svarte hun momentant «stå støtt i kjærlighetens navn.

Malene

Heia Elizabeth. Dine evner e kraftfulle og du er spot on! Så jeg er evig takknemmlig for alle dine råd for uten de hadde det bare forblitt det samme.... Jeg ser virkelig fram til å besøke deg.


Eg har bare tenkt på deg nesten heile tia etterpå. Du gjorde et stoooort inntrykk, med ditt viten og intuition Tusen takk , Elisabeth.

Sissel

You found the light in me that I couldn't find…

Craig

Har ofte tenkt hvordan det egentlig er å følge et menneske gjennom slike bølgedaler slik som du har, som nær venn, healer og pårørende? Har kommet frem til at du er skikkelig tøff Elizabeth. I plassen for å dulle og dalle har du stilt krav, skikkelig krav. Det må kreve mot for å gjøre. Og det har du masse utav. Er takknemlig for å ha møtt deg, for alt vi har fått gjort så langt, og for tida du har holdt motet mitt oppe i en vanskelig tid. Sammen med team Haukeland har du bidratt sterkt for å få meg frisk, med dine evner som healer er jeg på vei til å bli helt frisk. Takk for alt det praktiske, planlegging, kjøring, henting hit og dit. Alle gode og vonde sykehusmøter vi har vært i. Du er en sann og god venn Elizabeth. Tusen takk!

Hilsen Per

Jeg har hatt time hos Elisabeth. Hun har positiv energi, og et møte med henne gir livsenergi. Du blir ivaretatt psykisk, og kjærlighet er et sentralt budskap. Elisabeth har helende evner og ser hele mennesket. Hennes positive innstilling og væremåte gir deg livsglede. Hun har en profesjonell innstilling, som behandler. En time hos henne vil gi deg større innsikt i din totale helse og veien videre .

Hilsen Guri 

2022 blir et bedre år. Jeg er nødt til å si at det er opp til meg, men innledningen er takk til fine krefter som du deler. Takk Elizabeth.

Hans

Hei! Eg konne tenkt meg å fått en time sjå deg en dag viss det e muligt? Før mor mi døa ifjor så fortalte hu om deg å sa at når hu va dø så måtte eg ta kontakt me deg. Så inått blei du nevnt i en drøm eg hadde å eg kjente me ei gong at det va på tiå at eg tok kontakt.

Malin

!Elizabeth!!!! I dag på Haukeland sykehus viste du meg ei side jeg ikke visste du hadde. Du rørte meg langt inn i sjela,, da du gjorde det ingen kunne forvente av deg. Denne dagen hadde jeg ikke klart meg uten deg!

Per

Du har en enorm karakterstyrke Elizabeth.

Martin

Tusen takk for en livgivende stund. Det gjorde meg sjelelig godt.

Hilsen S

Jeg har kjent Elizabeth i noen måneder nå.

Ikke lang tid, men nok til å erklære Elizabeth for å være ekte.

Jeg hadde for 6. måneder siden gjennomgått 1. år med selvpålagt isolasjon på fritiden grunnet covid 19, og jeg bar tydelig preg av det. Gnisten var borte. Det samme var latteren, energien og gleden med livet. Det hele handlet kun om å holde ut. "Jeg trengte en hjertestarter" for å komme i gang igjen.

Hvem er så jeg? Jo, jeg er en voksen skilt mann med barn og barnebarn. Jeg har et langt variert yrkesliv bak meg, og de siste årene har eg jobbet med mennesker med psykiske lidelser.

Jeg fikk en time i stolen hos Elizabeth, og hun fikk mildt sagt liv i meg igjen. Hun la hendene sine på knærne mine og energien og strålingen som gikk gjennom kroppen min må sies å være eksepsjonell. Det var en enorm opplevelse å oppleve energien og kraften som hun formidler via sine hender, samtidig som hun rolig og behersket fortalte hva som skjedde. Jeg følte meg trygg og åpnet meg opp for henne, ga min tillatelse slik at hun kunne jobbe fritt. Hun fulgte meg opp i samtaler med sin forståelse for livet. Sin lange livserfaring, sin enorme kunnskap om mennesket og menneskekroppen. Elizabeth fikk meg til å forstå hva som måtte til for å komme dit jeg er i dag, seks måneder senere. Minst 15 kg lettere og med en helt annen gnist, selvtillit, bedre syn, fremtoning og utseende.

Elizabeth har ved to anledninger tatt bort hodepine hos meg, og nylig en smertefull hevelse som jeg hadde på halsen.

Jeg har flere besøk i stolen til Elizabeth på disse månedene, der hun også har tatt meg med langt tilbake i tid, samt i framtid. Hun har latt meg få kontakt med avdøde familiemedlemmer, samt deler av mitt tidligere liv helt tilbake til 1700 tallet.

Elizabeth har fortalt meg både navn og hendelser i mitt liv som hun ikkje fra før hadde tilegnet seg. Til og med om fremtidig hendelse som jeg ikkje viste om selv, som faktisk skjedde.

Elizabeth har et behagelig vesen, hun er profesjonell. Jobber under streng moral og etikk. I møte med Elizabeth har jeg følt meg respektert, verdsatt og godt ivaretatt.

Med all respekt og ydmykhet, tusen takk Elizabeth.

Hilsen Per Merkesdal

Glede meg å sjå deg og igjen....eg kjenne hjerta slår någen slag ekstra av å tenka på deg og d...så e jo litt spent på det møtet....føle nesten me har treftes før...derfor eg stilte deg spørsmålet..

Etter jeg har vært hos Elizabeth sa? opplever jeg at tankekjøret er sa? a? si borte, hodet er mye roligere og det er enklere a? konsentrere seg. Hun har hjulpet meg a? endre tankemønsteret mitt. Jeg hadde problemer med angst spesielt na?r jeg skulle sove kunne jeg kjenne pa? frykt. Angsten har blitt mye mindre og er sa? a? si ikke eksisterende. Na?r en kommer inn til Elizabeth sa? er det en helt spesiell ro i rommet. Det jeg liker spesielt godt med Elizabeth er at det ikke er noe fiksfakseri. Hun er ærlig, redelig og vannvittig kunnskapsrik. Jeg anbefaler Elizabeth pa? det varmeste.

Marie

Elizabeth sa? meg fra første stund. Vi fikk en umiddelbar kontakt, hvor jeg kjente at hun koblet seg til mine energier, og klarte a? kjenne hva jeg umiddelbart hadde behov for. Elizabeth hjalp meg til a? se mitt potensialet, til a? se min styrke, og a? ta tak i underliggende utfordringer og gammel smerte som ma?tte bearbeides og komme frem i lyset for sa? a? slettes. Elizabeth du har en evne som ma? brukes. Du er en fantastisk hjelper. Og ingenting er skummelt eller rart. Du hjelper oss videre na?r vi er usikre og spørrende. Du hjelper oss videre i va?r søken etter a? bli «den beste utgaven» av oss selv. Tusen takk.

Hilsen Britt

I do not question her intentions.

«Elizabeth continues to amaze me with her ability and intuition not only with my thoughts as her partner but also of others.

We have spent more than 3 months together the last 6, and I continue to be amazed at her insight, intuition and perception of others.

As a scientist there are things I can not explain, and elizabeth and her spirituality is one of the phenomena that has me (and others) in amasement.

I do not question her ability and her intentions, an incredibly gifted lady.

Craig Garbler 

Jeg er mer meg enn noen gang.

Reidun

Det er som jeg har fått et sett med nye øyne.

June

Always sending love, abundance, and bliss your way,

Share on Facebook

Logg inn