Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Spiritualitet er ikke en "one-size-fits-all" tilnærming. Men en mangfoldig og inkluderende bredt spekter av stier, metoder og tilnærminger. Det handler om å finne det som resonnerer med deg, og som hjelper deg på din unike vei til indre vekst og forbindelse.

Life Thrive Coaching kan beskrives som en form for veiledning og støtte som hjelper enkeltpersoner med å blomstre og oppnå sitt fulle potensial i liv .

Coaching er som å ha en personlig trener for tankene dine! En coach er en guide som kan hjelpe deg med å oppdage dine skjulte talenter, overvinne begrensninger og nå dine mål. Coaching handler om å lære deg å ta kontroll over livet ditt, sette realistiske mål og ta selvstendige og kloke valg som vil lede deg på veien mot suksess og oppfyllelse.

En god coach vil ikke bare gi deg de verktøyene du trenger for å oppnå suksess, men vil også hjelpe deg med å finne humoren og gleden i livet. For som man sier, "En dag uten latter er en bortkastet dag." Så, hvis du vil ha en veileder som vil hjelpe deg med å oppdage din indre styrke, realisere dine drømmer og ha det gøy underveis, da er coaching definitivt noe for deg!

Visste du at Zen-mestere også er eksperter på å få folk til å le? Denne delen av spiritualiteten er kanskje litt mindre kjent, men likevel utrolig viktig.


Latter er medisin for sjelen, og det beste er at den er helt gratis! Legg inn en dose i rutinen dine.

Vitamin N - N for nei - kan være en gamechanger når det kommer til selvdisiplin. Å lære å si nei kan gi oss frihet til å fokusere på det som virkelig betyr noe, og la oss si farvel til unødvendige distraksjoner og forpliktelser.

Det er også viktig å kunne være enige når vi kan, men også å akseptere og bli enige om å være uenige når det er nødvendig. Å forstå at forskjellige synspunkter og meninger beriker diskusjoner og hjelper oss å vokse som enkeltpersoner og som samfunn. Det er helt greit å ha ulike perspektiver, så lenge vi kan respektere hverandres synspunkter og søke etter kompromisser når det er hensiktsmessig. Dette skaper en atmosfære av åpenhet, læring, og aksept.

Men det stopper ikke der! Prioritering er også nøkkelen til suksess og lykke. Ved å identifisere hva som virkelig er viktig for oss og sette det først, kan vi oppnå større oppfyllelse og tilfredshet i livet.

Og når det gjelder å unngå å klage, kan det virkelig være en befriende opplevelse. Å fokusere på det positive og takknemlige kan hjelpe oss med å få et bedre perspektiv og øke vår evne til å takle utfordringer på en konstruktiv måte. Så la oss ta litt mer Vitamin N og fortsette å bygge vår selvdisiplin - det er virkelig nøkkelen til suksess og lykke!

For å oppnå suksess og lykke i livet, må vi først definere våre mål og ambisjoner, og ikke minst våre egenskaper og talenter. Men det er ikke nok å bare sortere tanker og følelser - vi må også kartlegge bakenforliggende behov og nødvendige endringsprosesser.

Heldigvis finnes det ulike metoder for å se nye løsninger og få mentaltrening for å oppnå de ønskede resultatene. Og det er ikke bare vår egen selvutvikling som er viktig, men også våre relasjoner til andre, enten det er i parforholdet, forholdet til barn, foreldre, kolleger eller venner. Og selvfølgelig må vi ikke glemme å ta vare på økonomien og karrieren vår - fordi selv om penger ikke kan kjøpe lykke, kan det i det minste kjøpe en deilig middag eller en tur til varmere strøk!

Åndelig utvikling foregår ikke bare gjennom meditasjon og healing men ved en meget langvarig prosess gjennom utallige inkarnasjoner. Det handler dypest sett om å høste kunnskap og erfaring i menneskenes dal, på både godt og ondt, og utvikle evnen til kjærlighet og vekke visdommen bakenfor, for så å sette det ut i praktisk handling for å hjelpe sin neste og de mennesker, naturen og dyrene som ligger under en selv i utviklingsnivå.

Hvem er du, og hva vil du?

Hva er det du skal erfare i dette livet og hvilke ressurser har du med deg?

Er du en inspirasjon for deg selv og andre?

Drives du av egenmotivasjon eller må andre dra deg i gang?

Hva med den kreative visualiseringen - "den indre filmen".

Ønsker du å aktivere og utvikle dine spirituelle talenter?

Når ego og underbevisstheten styrer, får de oss ofte til å tro det er skjebnebestemt.

Ta kontroll og bli venn med den indre dialogen

Dine tanker og følelser er viktige

Når jeg gjør noe feil, lærer jeg noe nytt

Jeg liker nye utfordringer

Det er greit å spør om hjelp

Gjør det som er rett, ikke det som er lett.

Hva om du visste det du ikke visste? Hva om det er underbevisstheten som styrer bevisstheten? Hva hvis du ikke hadde begrensinger, hva ville skje da? Hva om du starter med blanke ark, hvordan ville det være? Hva vil du gjøre annerledes med ny kunnskap?

Hvordan har du det…? Hva ønsker du egentlig…? Hvilke mål har du satt deg og hva er viktigst å få avklart….?

Hvilke hindringer stopper deg – hos deg selv, eller på annen måte?

Hvordan er den optimale løsningen? Hva er hensiktsmessig på kort og lengre sikt? Hvordan er det om du ser det fra en annen innfallsvinkel….?

Hvor langt inn i fremtiden tenker du deg…? Hvilke endringer ser/tenker/opplever du er viktig for deg? Hva opplever du vil være den best løsningen? Hva er din alternative plan?

Din søken etter kvalitet er min inspirasjon.

Share on Facebook

Logg inn