Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om meg


Velkommen til Nordic Healing - Magi med god samvittighet ! 

"Magi med god samvittighet" refererer til en tilnærming der man kan oppleve glede, gjenoppretting og indre ro, ofte forbundet med en følelse av magi eller fortryllelse, uten at det går på bekostning av etiske prinsipper eller moral. Hos meg får kundene nyte magiske øyeblikk og healing på en rettferdig og ærlig måte, som verken skader dem fysisk, psykisk eller økonomisk. Jeg sørger for en ansvarlig tilnærming til den spirituelle praksisen, der bevissthet rundt egne handlinger og deres konsekvenser står i sentrum.

For de som søker dypere transformasjon, tilbyr jeg mer enn bare praktisk veiledning. Jeg hjelper deg med å få tilgang til sjelsfrekvensen din, bygge forbindelser og åpne for dypere kommunikasjon. Gjennom dette arbeidet låser jeg opp koder og nøkler i auraen og quantumfeltet, slik at vi kan realignere energien, gjenopprette balanse og fjerne blokkeringer som hindrer ditt velvære. Dette bringer ikke bare klarhet og harmoni, men også healing til både sinn, kropp og sjel – en helhetlig reise mot sjelefred.

Healing er den overordnede rammen eller paraplyen for alle de individuelle eller gruppebaserte arrangementene jeg jobber med. Det er hjertet i min tilnærming, og gjennom healing skaper vi en kraftfull plattform for personlig vekst og transformasjon.  

Som Quantum Healing Hypnosis Practitioner, Life Thrive Coaching, Spiritual Counselor /Psychic Medium bringer jeg med meg en omfattende ekspertise innen å utforske de dypere lagene av bevissthet, energiene som omgir oss, og Quantumfeltet som binder alt sammen. Min rolle er å styrke den indre forståelsen og fungere som en brobygger mellom oss og den andre siden.   

Les gjerne artikkelen i Alternativ.no  Vipps fra Cosmos - ALTERNATIV.NO

Quantum Healing Hypnosis er en terapeutisk metode som fokuserer på å hjelpe individer med å få tilgang til og helbrede gjennom underbevisste minner og tidligere livserfaringer. Denne tilnærmingen benytter hypnose til å oppnå dype tilstander av avslapning, hvor klienten kan utforske og løse underliggende emosjonelle og psykiske utfordringer. Det er viktig å merke seg at dette er en seriøs helbredelsesprosess og har ingenting med underholdning eller scenehypnose å gjøre. Målet er å oppnå personlig innsikt, emosjonell frigjøring og helbredelse, i en trygg og respektfull setting.  

Du lurer kanskje på hvordan jeg havnet her og hva jeg gjør. Vel, jeg har snakket med døde mennesker hele livet  - ja, du leste riktig. Og jeg har erfart utallige situasjoner som fundamentalt har forandret min persepsjon. Jeg våknet ikke en dag og tenkte, "nå skal jeg begynne å snakke om ekstremt kontroversielle ting som går imot normene, miste venner og la folk tro jeg er blitt gal." Nei, det har vært en naturlig progresjon av min livsreise.

Jeg ble født med en unik gave - evnen til å observere og forstå ting som ikke er tilgjengelige for mange andre. Energi er mitt førstespråk, det forstår jeg bedre enn ord. Og jeg har opplevd en verden som er både fascinerende og utfordrende. Gjennom årene har jeg lært at denne gaven ikke bare er en kilde til innsikt og forståelse, men også til ansvar og ydmykhet. Uansett hva slags talent du selv har, så er det meningen at du skal bruke det.  

Jeg har universitets- og høgskoleutdannelse, med studier i multikulturalisme, sosialpedagogikk, historie, har bachelor i Vernepleie. Jeg er frilansjournalist og er nå i gang med en bachelor i psykologi. Gjennom mange år har jeg arbeidet i privat, kommunal og statlig forvaltning innen barnevernet, Bufdir, skole, ledet SLT, forebyggende arbeid mot ungdomskriminalitet i Time kommune (1/22) og ledet arbeidet ift ungdomsstraffen i Konfliktrådet region sør (1/11), i akutt psykiatri og med personer med spesielle behov. 

Tidligere har jeg vært rådgiver og healer hos Norsk Spiritualistisk Trosamfunn, DinEkspert.no og DinKlarsynte.no gjennom flere år. Gjennom deler av denne reisen har min mentor, Kenny Corris, vært en stor inspirasjon for meg. Han er et anerkjent spirituelt medium og healer med lang erfaring innen det åndelige feltet.

Jeg har jobbet med en mangfoldig gruppe mennesker nasjonalt og internasjonalt, gjennom individuelle konsultasjoner og online-økter. Dette inkluderer gründere som søker kreativ veiledning, ledere, ansatte og ufør, skuespillere, instruktører i ulike sjangere, kunstnere, musikere og forfattere som ønsker å utforske dybden av sin kreativitet. I tillegg har jeg samarbeidet med psykologer, leger og annet helsepersonell, i tillegg til de eventyrlystne som søker mystiske opplevelser for personlig vekst. 

Jeg støtter også proffesjonelle healere, rådgivere og yogier i sitt arbeid. Det har vært en glede å se mennesker gå fra å være alvorlig syke til å bli friske gjennom en helhetlig helingsprosess. For de som søker kjærlighet, ønsker å få renset ut "spøkelser" fra hus og miljø, leter etter gjenstander, ønsker bedre økonomi, ny jobb, reiser eller bare generell lykke - uansett hva som driver deg, er jeg her for å hjelpe, støtte og veilede etter beste evne. 

Din søken etter kvalitet er min inspirasjon.  

Foto: Privat 

Share on Facebook

Logg inn