Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

NordicHealing Hub er et organisk nettverk og et knutepunkt for aktiviteter, informasjon og en plattform som integrerer ulike helbredende tilnærminger og ressurser. Vi er ikke i konkurranse med hverandre; i stedet fokuserer vi på å bygge på hverandres kunnskap, talenter og ressurser for alles beste.

Vårt mål er å skape et samarbeidende fellesskap hvor vi støtter og beriker hverandre, og fremmer helhetlig velvære gjennom felles innsats og delte erfaringer. Ved å koble sammen mennesker og tilbud på en integrert måte, gir vi tilgang til et bredt spekter av holistiske behandlingsmetoder, kurs, workshops og nettverksmuligheter.

Vi fremmer bærekraftige og naturlige tilnærminger til helse, og legger vekt på personlig vekst, mindfulness og fellesskap. NordicHealing Hub tilrettelegger for innovasjon og deling av beste praksis, og skaper en inkluderende arena hvor alle kan lære, vokse og bidra til et sunnere samfunn.

Neste NordicHealing Hub-arrangement 2024 Spania / Mallorca 

Påmelding: 

e l elizabeth.pedersen@nordichealing.no

m l + 47 950 63 599

Tusen takk for et fantastisk workshop-seminar til dere alle fire. Det gjorde en forskjell, og det var en "luksus" å få vibrere i og lære av visdommen og kraften dere deler.  

Anne 

Share on Facebook

Logg inn