Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

"Å savne folk er den finaste triste kjenslo som finst" (Marie Parr)

Don't rush into the future without resolving the past and present.. Som et Psychic Medium er jeg en brobygger mellom vår verden og den åndelige. Med intuitive evner kan jeg koble meg til den andre siden og formidle budskap, innsikt og hjelpe til med gjenopprettende prosesser med den andre siden. Hjelpe til med å gjenforene med kjære som har gått over til det usynlige riket.

Velkommen til min verden som en "Psychic Medium". Ordet "medium" har sin opprinnelse fra det greske ordet "to metaxi", som betyr "mellom". Aristoteles, en av de største filosofene i antikken, beskrev for første gang fenomenet "medium" og la grunnlaget for hva vi i dag kaller "Psychic Medium".

Jeg ble født med en unik gave - evnen til å se og forstå ting som mange andre ikke kan. Jeg har opplevd en verden som er både fascinerende og utfordrende. Gjennom årene har jeg lært at denne gaven ikke bare er en kilde til innsikt og forståelse, men også til ansvar og ydmykhet.

Å være medial betyr å ha en sterk intuisjon og forbindelse med det spirituelle og det overnaturlige. Å være klarsynt betyr å ha en evne til å se og oppfatte ting som går utover det fysiske og det åpenbare. Sammen gjør disse gavene meg i stand til å få et unikt perspektiv på livet og verden rundt meg.

Men selv om jeg er takknemlig for denne gaven, vet jeg også at den kan være utfordrende. Det å ha en sterk intuisjon og evne til å se ting som andre ikke kan, kan føre til at man blir misforstått eller oversett. Det krever også mye ansvar og ydmykhet å ha denne gaven, og å bruke den på en måte som er til det beste for alle.

Likevel, jeg ville ikke ha det på noen annen måte. Å være medial og klarsynt har gitt meg en dyp forståelse av livet og en unik forbindelse med det spirituelle. Det har også gitt meg muligheten til å hjelpe andre og gi dem innsikt og veiledning når de trenger det som mest.

Så til alle dere der ute som kanskje føler dere annerledes eller unike på en eller annen måte - husk at det er nettopp disse forskjellene som gjør oss spesielle og verdifulle. Vi har alle noe unikt å bidra med til verden, og det er vårt ansvar å omfavne disse gavene og bruke dem til det beste for oss selv og for andre.

Og ikke minst, la oss ikke glemme å ha det litt gøy også! Livet er fullt av utfordringer og uforutsigbarhet, men det betyr ikke at vi ikke kan le og nyte reisen. Så la oss alle omfavne våre unike egenskaper og bruke dem til å gjøre verden til et bedre sted - og ha det litt morsomt på veien!

Som medium, sitter jeg i midten av en informasjonskjede og kanaliserer informasjon fra din sjelsfamilie og dine guider. Jeg hjelper deg med å formidle beskjeder fra dine kjære som har gått over til den andre siden og gir en beskrivelse av deres utseende, navn, og tilhørighet før beskjeder blir gitt.

Jeg har opparbeidet meg mye erfaring i bransjen. Jeg arbeider alltid ansvarsfullt for å hjelpe deg med å oppnå suksess. Klarsynthet, eller clairvoyance, gir meg evnen til å motta informasjon om objekter, steder og fysiske hendelser gjennom andre sanser enn det mennesker er kjent for å ha. Som klarsynt har jeg en ekstrasensorisk persepsjon som gir meg muligheten til å føle det andre ikke kan.

Jeg vil gjerne hjelpe deg med å få en dypere forståelse av deg selv og verden rundt deg. Kontakt meg gjerne hvis du ønsker å få veiledning og rådgivning fra en erfaren og pålitelig "Psychic Medium".

Regresjonsterapi, også kjent som tidligere liv-regresjon, er en form for terapi som tar sikte på å hjelpe en person med å gjenoppleve og bearbeide minner fra tidligere liv.

I denne tilnærmingen bruker terapeuten hypnose eller avslapningsteknikker for å hjelpe pasienten med å nå en dyp avslappet tilstand. Dette kan gjøre det lettere for pasienten å få tilgang til minner fra tidligere liv, og gjenoppleve følelser, opplevelser og situasjoner som kan påvirke deres nåværende liv og problemer.

Regresjonsterapi er basert på ideen om at sjelen vår kan ha eksistert i flere forskjellige kropper og livstider, og at minner og opplevelser fra disse tidligere livene kan påvirke vår nåværende livssituasjon og helse. Gjennom å utforske disse minnene og bearbeide dem på en terapeutisk måte, kan pasienten oppleve en reduksjon i symptomer og problemer som er knyttet til deres nåværende liv.

Det viktig å være klar over at ideen om tidligere liv og reinkarnasjon ikke er vitenskapelig bevist og kan være kontroversiell for noen mennesker. Derfor er det viktig å ha en grundig forståelse av teorien og teknikkene bak regresjonsterapi. Regresjonsterapi bør derfor utføres av en kvalifisert og erfaren terapeut som har kunnskap og erfaring innenfor området.


Det er også viktig å være oppmerksom på at regresjonsterapi kan ha potensielle risikoer og bivirkninger, og at pasienten må gi sitt samtykke før terapien utføres.

Åh, klarsynthet har vært en del av vår historie helt siden antikken! Det har vært like vanlig som solnedgang og søte katter. Faktisk er det så mange fortellinger om klarsynthet og synske evner at det nesten virker som om folk har prøvd å gjøre det til en trend gjennom tidene.

Og det er ikke rart at klarsynthet er knyttet til religiøse og sjamanistiske tradisjoner, for det er en gave som kan hjelpe oss å koble oss til noe større enn oss selv. Fra orakelet i Delphi i antikkens Hellas til klarsynte rådgivere i dag, har mennesker alltid søkt hjelp fra de som kan se forbi det åpenbare og inn i det mystiske.

Klarsynthet kan gi oss et glimt av fortiden, hjelpe oss å navigere i nåtiden, og gi oss en forsmak på fremtiden. Det kan være til hjelp når vi står overfor vanskelige valg og utfordringer. Så hvorfor ikke prøve å dra nytte av denne fantastiske gaven og få et lite forsprang på livet?

Klarsynthet, eller den sjette sans, har vært kjent siden oldtiden. Det er så gammelt at selv dinosaurer kan ha hatt den! Ja, jeg tuller ikke, det er faktisk funnet fossiler med spor av klarsynthet. Men nok om dinoer, la oss fokusere på oss mennesker.

De fleste av oss er født med klarsynthet, men ikke alle innser det med en gang. Noen oppdager det senere i livet og kan utvikle det videre. Hvis du vil oppleve kvantesprang i livet ditt, må du utvide intuisjonen din, det er det viktigste!

Intuisjon er som en indre navigatør som kan lede oss gjennom livets mange utfordringer. Det er som om sjelen hvisker til oss og gir oss de riktige svarene når vi trenger dem mest. Men det er viktig å skille mellom intuisjon og andre tanker og følelser som kan forstyrre vår indre visdom.

Når vi lærer å stole på vår intuisjon, kan vi oppleve en dypere harmoni og balanse i livet. Vi kan ta bedre beslutninger og oppnå våre mål på kortere tid. Det er ingen overraskelse at noen av de mest suksessfulle menneskene i verden, som Nikola Tesla, Richard Branson, Steve Jobs og Oprah, alle har brukt sin intuisjon for å oppnå sine drømmer.

Så neste gang du står overfor en vanskelig beslutning, ta et øyeblikk og lytt til din indre stemme. La din intuisjon guide deg til den rette veien, og du vil oppleve suksess og tilfredshet på en måte du aldri trodde var mulig. Og hvem vet, kanskje du også kan bli en av de store intuisjonelle lederne i verden - bare husk å le av deg selv på veien!

Klarsynte ser verdien av gaven sin og vil bruke den til å hjelpe andre. De bruker verktøy som tarotkort, pendel og englekort for å åpne intuisjonen og sikre hva de ser. Men noen er så talentfulle at de kan jobbe uten hjelpemidler, jeg er en av dem!

En klarsynt kan hjelpe deg med å navigere i livet ditt og se hva som hemmer og fremmer deg. Du kan lære hvordan du manøvrerer for å manifestere ønskene og målene dine. Og hvis du trenger bevis på kraften i klarsynthet, kan du sjekke ut tilbakemeldingene mine og se verdien av en time med meg. Tro meg, det er verdt hver krone!

Det er mye forvirring om hva det betyr å være klarsynt innenfor mainstream-kultur og til og med innenfor spiritualitet ...

Det antas ofte å være en "gave" som bare et utvalgt få "mottar."

Vel ...

Jeg er her for å fortelle deg at det ikke er tilfelle ...

Faktisk ...

Det er mange forskjellige måter av å være klarsynt ...

Og ja, noen mennesker blir født med utrolige evner som gjør det mulig for dem å samarbeide med ånden fra en tidlig alder.

Men det betyr ikke at du ikke kan ...

Fordi å være klarsynt er en ferdighet, så vel som en gave.

På samme måte som noen mennesker er naturlig talentfulle musikere og utfører fantastiske prestasjoner fra en tidlig alder ...

Men ...

Med hardt arbeid og dedikasjon kan du også gå på din egen reise for å bli en flott musiker i din egen unike uttrykksform.

Og så kan du også dyrke ditt klarsynte potensial med den samme harde arbeidet og dedikasjonen ...

Tap inn i din indre visdom som bare venter på å bli låst opp ...

Kommuniser med ditt åndeteam som alltid er der og venter på å hjelpe ...

Og kan gjøre det med større letthet når du blir klar over hvordan de prøver å snakke med deg ...

Ved å lære å stole på dine nivåer av bevissthet og skjønn.

Det er en reise som tar tid og krever dedikasjon, men det er viktig å sette seg et mål og jobbe mot det. Utforsk ulike måter å øve på, og vær villig til å ta pauser og få nye perspektiver på veien.

Utviklet sine evner ved å ta en praktisk tilnærming, inkludert å lese, studere, praktisere, reise, ta kurs og jobbe med lærere. Klarsynte evner, inkludert claircognisance, intuisjon og kanalisering, og understreker at man ikke trenger å være allvitende for å være klarsynt. Klarsynte evner kan sammenlignes med utviklingen av andre ferdigheter, og sier at det er en skala som man kan utvikle seg langs uansett nivå.

Share on Facebook

Logg inn