Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

The mind is not limited by time, space, or circumstances. Quantum healing hypnosis opens a door to explore the boundless potentials of our consciousness.

Gjennom hypnose kan man påvirke ulike nevrobiologiske prosesser i hjernen og kroppen, men det er ingen spesifikke stoffer som blir direkte "frigjort" kun som følge av hypnose. Likevel kan hypnose endre nivåene av visse nevrotransmittere og hormoner som påvirker avslapning, oppmerksomhet og smertepersepsjon. Her er noen av de stoffene og områdene hypnose kan påvirke:

1. Endorfiner - Hypnose kan bidra til frigjøring av endorfiner, kroppens naturlige smertestillende stoffer. Dette kan forklare hvorfor hypnose ofte brukes for å håndtere smerte og stress. Endorfiner skaper også følelser av velvære.

2. Serotonin - Hypnose kan påvirke nivåene av serotonin, som er viktig for humørregulering, avslapning og følelsen av lykke. Økte serotonin-nivåer kan bidra til redusert angst og depresjon.

3. Dopamin - Hypnose kan også øke dopamin, en nevrotransmitter som er assosiert med glede, motivasjon og belønningssystemer i hjernen.

4. Acetylkolin - Acetylkolin er en nevrotransmitter som er involvert i oppmerksomhet, læring og minne. Under hypnose er man ofte i en tilstand med forbedret fokus, og acetylkolin spiller en rolle i denne skarpe oppmerksomheten.

5. Cortisol - Hypnose kan redusere nivåene av kortisol, som er kroppens primære stresshormon. Lavere kortisolnivåer kan bidra til en dyp følelse av avslapning og redusert angst.

6. GABA (Gamma-aminosmørsyre) - Økt produksjon av GABA under hypnose kan også bidra til å roe ned hjernen og skape en avslappet tilstand. GABA er viktig for å dempe overaktivitet i hjernen, noe som er forbundet med avslapning.

7. Alfabølger i hjernen - Under hypnose går hjernen ofte over i en tilstand med økte alfabølger, som er assosiert med avslapning, kreativitet og et mer meditativt sinn.

8. Oksytocin - I noen tilfeller kan hypnose også øke produksjonen av oksytocin, et hormon som er forbundet med tillit, sosial tilknytning og ro.

Samlet sett

Hypnose fører til en tilstand der hjernen er mer mottakelig for positive endringer. Ved å regulere nivåene av disse nevrotransmitterne og hormonene, kan hypnose bidra til en følelse av ro, redusere smerte og stress, og forbedre humøret.

Unlocking Healing Through Quantum Insights
Quantum Healing Hypnosis er en terapeutisk tilnærming som utforsker dype nivåer av bevisstheten gjennom hypnotisk avslapning. Målet er å finne dypere innsikt, gjenopprette med seg selv og andre og å få forståelse gjennom tilgang til høyere bevissthetstilstander.

En enkel forklaring på de ulike hjernerytmene (bølgenivåene) i forbindelse med hypnose:

Beta (13-40 Hz): Dette er våkenhetens tilstand, der hjernen er i en aktiv og oppmerksom modus. Tankene er klare, og du er oppmerksom på omgivelsene dine. I denne tilstanden er det vanligvis vanskelig å oppnå hypnose.

Alfa (7,5-13 Hz): Dette er en avslappet tilstand, ofte referert til som "avslappede våkne". I alfanivået kan hjernen være mer mottakelig for hypnotiske forslag. Dette er ofte hvor en person går inn når de begynner å bli hypnotisert.

Teta (4-7,5 Hz): Dette stadiet er dypere avslapning, vanligvis opplevd under lett søvn eller døsighet. Teta-tilstanden er hvor de fleste hypnoterapeuter prøver å føre klienten. Det er her personen er mest mottakelig for forslag og kan oppleve endringer i tanker og oppfatninger.

Delta (0,5-4 Hz): Dette er det dypeste stadiet av søvn, vanligvis opplevd under drømmeløs søvn. Det er sjelden at noen når dette stadiet under hypnose, da det er langt fra våkenhet og bevissthet.

Hypnose prøver å lede en person fra beta- og alfanivåene til teta-tilstanden, hvor den dype avslapningen og økt mottakelighet for hypnotiske forslag oppstår. Det er viktig å merke seg at ikke alle når teta-tilstanden like dypt, og responsen på hypnose kan variere fra person til person. Det krever vanligvis trening og praksis for både hypnoterapeuten og klienten for å oppnå de ønskede resultatene i hypnose.

Som klient i en Quantum Healing Hypnosis sesjon, kan du forvente en unik reise inn i ditt eget sinn og bevissthet og få oppleve en dyp avslapning. Dette vil gi deg muligheten til å utforske dypere lag av din bevissthet, hvor du kan oppdage innsikt, få svar på spørsmål, og oppleve potensielle helbredende opplevelser.

Underveis i sesjonen vil Elizabeth hjelpe deg med å utforske ulike områder av din bevissthet, som kan inkludere reiser til tidligere liv, møter med veiledere eller høyere intelligenser, og utforskning av ditt indre selv. Målet er å hjelpe deg med å få dypere forståelse, helbredelse og perspektiv på ditt liv.

Det er viktig å merke seg at opplevelsen er svært individuell, og ingen to sesjoner er like. Noen klienter opplever dype innsikter og helbredende øyeblikk, mens andre kan oppleve det som en spennende reise gjennom sin egen bevissthet.

Quantum Healing Hypnosis er en åndelig og introspektiv tilnærming som kan bidra til personlig vekst, selvforståelse og dypere tilknytning til ditt indre selv. Husk at resultatene kan variere, og det er viktig å gå inn i opplevelsen med åpent sinn og forventninger.

Quantum energi healing er en tilnærming til helbredelse som tar i betraktning prinsippene innenfor kvantefysikk. Den bygger på ideen om at alt i universet, inkludert menneskekroppen, består av energi. Quantum energi healere bruker sin forståelse av kvantefysiske prinsipper for å balansere, harmonisere og gjenopprette energiflyten i kroppen. Dette kan bidra til å lindre fysiske, emosjonelle eller åndelige ubalanser og fremme helbredelse på flere nivåer.

Hypnose er en tilstand av dyp avslapning og fokusert oppmerksomhet. I hypnosetilstanden er ditt bevisste sinn mer avslappet, mens ditt underbevisste sinn blir mer mottakelig for forslag og endringer. Hypnose brukes som et verktøy for personlig vekst og transformasjon. Under veiledning av en kvalifisert hypnoseutøver, kan du utforske ditt indre sinn og underbevissthet, og jobbe med å endre negative mønstre, begrensende overbevisninger eller fremme ønsket adferd og manifestasjon.

Når quantum energi healing og hypnose kombineres, kan det skapes en dypere og mer helhetlig opplevelse av helbredelse og transformasjon. Quantum energi healing kan støtte og forsterke helbredelsesprosessen som oppnås gjennom hypnose. Samtidig kan hypnose bidra til å forbedre mottakeligheten for energiarbeidet og muliggjøre en dypere forbindelse til ditt indre potensial og underbevisste sinn.

Kombinasjonen av quantum energi healing og hypnose kan gi en kraftfull tilnærming til personlig utvikling, helbredelse og manifestasjon ved å adressere både energiske og mentale aspekter av vår eksistens.

Som en kvanteenergi-healer har jeg ekspertise i å hjelpe klienter med transformasjon og manifestasjon gjennom hypnose. Gjennom hypnose gir jeg deg muligheten til å utforske ditt indre potensial og gjøre positive endringer. Ved å jobbe med ditt underbevisste sinn kan du aktivere og forsterke din evne til å manifestere det du ønsker deg. Jeg tilbyr en trygg og støttende miljø hvor du kan oppnå personlig vekst og oppnåelse av dine mål.

Quantum Jumping er en konseptuell ide innenfor alternativ og nyåndelig tankegang som hevder at individer kan utføre en form for "hopping" mellom forskjellige virkeligheter eller dimensjoner for å oppnå personlig vekst, innsikt eller suksess. Dette konseptet trekker på kvantemekanikkens ideer om flerdimensjonalitet og observerbare virkeligheter.

Ideen er at gjennom meditasjon, visualisering eller en annen form for mental teknikk, kan en person "hoppe" til en alternativ virkelighet der deres ønsker allerede er oppfylt, og dermed få tilgang til ny kunnskap, ferdigheter eller perspektiver. Konseptet har imidlertid ingen vitenskapelig støtte og er i stor grad betraktet som en form for selvutvikling innenfor alternative og spirituelle praksiser.

Det er viktig å merke seg at Quantum Jumping ikke er en anerkjent vitenskapelig teori, og det er ingen empirisk bevis som støtter påstandene om hopping mellom dimensjoner.

Hva er Quantum Energi Healing (og hvorfor er det så kraftfullt)?

Det er en unik tilnærming til helbredelse som tar hensyn til energien og bevisstheten vår. Ved å forstå hvordan vårt sinn og kropp er tett sammenvevd, kan vi begynne å oppleve mirakuløse helbredelser og positive forandringer i livene våre.

Quantum Energi Healing er ikke bare begrenset til fysiske plager, men kan også behandle mentale og følelsesmessige smerter. Ved å bruke teknikker som energimedisin, kan vi øke vibrasjonen vår og gjenopprette balansen i kroppen vår, noe som kan føre til økt velvære og lykke.

Er du klar til å ta kontroll over livet ditt og oppleve de utrolige fordelene ved Quantum Energi Healing?

Sliter du med å ta neste steg i livet ditt? Trenger du helbredelse, fornyelse eller rett og slett å utforske bevisstheten din? Hva om jeg fortalte deg at det var mulig å oppnå alt dette med en enkelt tilnærming? For godt til å være sant? Tro meg når jeg sier at det ikke er det!

Er du klar til å slippe taket i fortiden og omfavne ditt ubegrensede potensiale?

Quantum Healing jobber med den subtile energifeltet rundt oss. Men selv om kvantehelbredelse har vist seg å gi klare og uomtvistelige resultater, blir det fremdeles avfeid av mange i den vestlige medisinske etablissementet som pseudovitenskap. Det er ironisk at placeboeffekten, som brukes i konvensjonell medisin, faktisk er bygget på prinsippene i kvantehelbredelse. Farmasøytisk industri har ingen interesse av å gi opp sin del av markedet, og noen kan bli lurt av skruppelløse selskaper som ønsker å selge flere medikamenter på en "livstidsreseptmodell". Quantum healing er billigere, raskere, ikke-invasivt, mer effektivt og kommer uten bivirkninger. Det gir pasientene kontroll over sin egen helse og liv, og kan gi en dyp følelse av fornyelse og helbredelse etter en enkelt behandling. Det er på tide å ta kontroll over din egen helse og tro på at du kan bli frisk.

Energien din flyter dit oppmerksomheten din går. I denne kaotiske verdenen fylt med distraksjoner, blir oppmerksomheten din naturlig splittet og feilplassert, og det blir lite energi igjen til å fokusere på deg selv - en kritisk faktor for å oppnå sunne endringer. Men når du retter oppmerksomheten og fokuset innover, kan du bygge opp ditt elektromagnetiske energifelt, og begynne på veien mot en ny fremtid.

Husk at du er kaptein på ditt eget skip! Du kan velge å la deg drive av strømmene av distraksjoner og miste fokus, eller du kan ta roret og styrke oppmerksomheten din på deg selv. Når du fokuserer på deg selv og gir deg selv all den energien du fortjener, vil du merke en strøm av positiv energi som vil hjelpe deg å navigere gjennom livets utfordringer og bringe deg mot nye, spennende opplevelser.

Så la oss rette oppmerksomheten og energien innover og bygge opp vår egen energistrøm! Husk alltid: "where your attention goes, your energy flows".

Quantum Energy Healing er en kraftfull og effektiv healing-metode som kan hjelpe kroppen med å gjenopprette sin naturlige balanse og vitalitet. Gjennom behandlingen kan tapt energi i kroppen gjenopprettes. Behandlingen tar utgangspunkt i den mentale matrisen, og Elizabeth kan lese informasjon om fysiske defekter i kroppen og indre organer. Negative informasjonsmønstre kan reduseres, og tapte energier kan gjenopprettes. Elizabeth oppmuntrer også kroppen til å finne de mest passende løsningene selv.

Quantum Energy Healing tar utgangspunkt i kvantefysikkens prinsipper om at alt er energi, og at denne energien påvirker alt i universet, inkludert kroppen vår. Metoden går ut på å balansere og harmonisere kroppens energifelt for å støtte helbredelsesprosessen på fysisk, mentalt og emosjonelt nivå.

Hver person har en unik genetisk kode, og i tillegg til den fysiske kroppen finnes det også et energiavtrykk eller en kode som vitenskapen ennå ikke har anerkjent fullt ut. Hvordan vi bruker energien i løpet av livet avhenger utelukkende av oss selv.

Kundene hos Elizabeth som har opplevd Quantum Energy Healing har rapportert om ekstraordinære effekter. Behandlingen kan hjelpe til med å redusere stress, lindre smerte, forbedre søvnkvaliteten og øke vitaliteten. Det er viktig å huske på at Quantum Energy Healing ikke er ment å erstatte konvensjonell medisinsk behandling, men kan være et nyttig supplement for å støtte kroppens naturlige helingsprosess.

Resultatene viser at Quantum Energy Healing kan ha en dyp og positiv innvirkning på livet til de som søker behandlingen. Det er viktig å merke seg at resultatene kan variere fra person til person, og at Quantum Energy Healing ikke kan garantere en bestemt effekt. Det er også viktig å søke konvensjonell medisinsk behandling for alvorlige sykdommer og plager.

Quantum Energi healing er ekstremt kraftig og en effektiv healing som hjelper kroppen å gjenopprette sin naturlige balanse. Den gjenoppretter tapt energi i kroppen. På grunnlaget av den mentale matrix leser jeg informasjon om fysiske defekter i kroppen og indre organer, redusere negativ informasjon, gjenoppretter den tapte energien og oppmuntrer kroppen til å finne de mest passende løsningen selv.

Effektene kundene opplever er ekstraordinære.

Elizabeth stiller ingen medisinske diagnoser, og det er ikke nødvendig med en diagnose for å motta hjelp fra henne. Hun vil imidlertid informere deg om det er nødvendig å oppsøke en lege eller en annen instans. Elizabeth har bred erfaring fra både kommunal og statlig forvaltning, samt omfattende utdannelse. Hun er underlagt taushetsplikt i henhold til Lov om helsepersonell og følger strenge etiske og moralske prinsipper i sin praksis.

Etikk handler om å forstå forskjellen mellom det man har rett til å gjøre, og det som er riktig å gjøre. Elizabeth handler alltid med god dømmekraft og i tråd med sine moralske verdier. Å handle moralsk innebærer å handle i samsvar med gjeldende normer og verdier, og dette er noe Elizabeth tar svært alvorlig i sitt arbeid.

Elizabeth har en evne til å sans sykdom, patologi og ubalanser som disharmoniske energifelt, og vil påpeke om det er behov for at klienten oppsøker lege. Som nevnt tidligere, trenger hun ingen medisinsk diagnose og stiller heller ingen diagnoser. Elizabeth har en omfattende utdannelse og bred erfaring fra både kommunal og statlig forvaltning, og hun har også taushetsplikt i henhold til Lov om helsepersonell. Med en god dømmekraft følger hun strenge etiske og moralske prinsipper.

Ifølge Elizabeth vil en fysisk kropp være bedre i stand til å helbrede seg selv når energisystemet er i balanse. Healing gir vitalitet til menneskets naturlige evne til å helbrede seg selv. Sjel og kropp anses som aspekter av bevisstheten som avspeiler og gjensidig påvirker hverandre, og det er derfor ingen klare grenser mellom dem.

Under behandlingen kan klienten oppleve ulike sensasjoner som varme, kulde, energistrømninger, spontane bevegelser i kroppen og emosjonelle reaksjoner. Det er også vanlig å bli svært avslappet og tung i kroppen under og like etter en slik behandling. Enkelte kan oppleve en kortvarig forverring av tilstanden i dagene umiddelbart etter behandlingen. Dette er imidlertid ikke en "bivirkning", men en naturlig respons som viser at kroppens egne helbredelsesprosesser er virksomme.

Noen positive "ikke-bivirkninger" kan være økt vitalitet, friskhet og smertefrihet, økt livsenergi og kreativitet, mindre angst og depresjon, fred og ro, god konsentrasjon, enklere valg og økte muligheter til å manifestere ønsker. Bevisst ansvarlighet er nøkkelen. Andre kan oppleve økt drømmeaktivitet, oppkast, føle seg veldig trøtte, oppleve mild til sterk hodepine både under og etter behandlingen hos Elizabeth, og noen kan oppleve en nesten influensaliknende tilstand og eliminering gjennom økt svette, dårlig ånde, oppkast og økt avføring og urin i en periode. Dette viser at kroppens eget forsvar fungerer og kvitter seg med avfall og sykdom på en naturlig måte.

Og et bevis på at kroppens eget forsvar fungere.

Mange av Elizabeths kunder rapporterer om ulike opplevelser både under og etter behandlingen, som inkluderer ulike farger, gull og sølv, ulike symboler og guider. Flere av dem har også opplevd å få bedre innsikt i eget liv, forbedret kontakt med intuisjonen sin og opplevd delta-, theta-, alfa- og beta-bølger. Mange har også forbedret pusteteknikk og meditasjonspraksis, samt sett positive endringer i økonomien og relasjonene sine. Samtlige har lært gode teknikker og øvelser av Elizabeth, og flere har klart å forløse traumer både under og etter timen. Elizabeth er også tilgjengelig i etterkant for å gi støtte og veiledning. Positive tilbakemeldinger og referanser er å lese under verdien av en time.

Fra alle kulturer kjenner man forestillingen om en livsenergi /vitalkraft som er tilstedeværende i alt liv og som har innvirkning på alle livsprosesser.

• I kinesisk medisin kalles livsenergien "qi" eller "chi".

• Innenfor hinduismen og yoga-tradisjonen, som nevnt i mitt forrige svar, kalles livsenergien "kundalini".

• I japansk tradisjon kalles livsenergien "ki".

• I polynesisk kultur kalles livsenergien "mana".

• Innenfor jødisk mystisisme kalles livsenergien "ruach".

• I vestlig okkultisme og esoterisme kan livsenergien refereres til som "prana", "od" eller "orgone".

Quantum Energi Healing kan virke ved at Elizabeth overfører livsenergi til klienten eller ved at Elizabeth påvirker frekvensene og/eller omorganiserer klientens bioenergetiske felt, også kjent som biofelt. Mange healere bruker en forklaringsmodell basert på en menneskelig livsenergifelt, kalt aura (aura betyr "vind" på gresk). Auraen er et subtilt og flerdimensjonalt livsenergisystem som omgir og gjennomtrenger den fysiske kroppen. Auraen er nært knyttet til vårt tanke- og følelsesliv og vår bevissthet, og består av et nettverk av livsenergisentre og livsenergibaner som tar inn vital livskraft til hver eneste celle i kroppen.

Den enkeltes reaksjon på behandlingen kan variere. Noen kan oppleve klare reaksjoner etter første behandling, mens andre ikke merker noe før etter 3-4 behandlinger. Det kan også være lite eller ingen reaksjoner. Reaksjonene varierer fordi vi alle reagerer forskjellig, og de avhenger av kroppens tilstand.

Noen er mer følsomme og oppmerksomme på hva som skjer i kroppen. Et felles trekk er imidlertid at hvis klienten har spesielle problemer, kan det føles som om disse forsterkes litt, før de bedres eller forsvinner i løpet av behandlingsperioden. Dette er ikke en bivirkning, men en del av en naturlig helbredelsesprosess. Under selve behandlingen og i dagene etter kan det oppleves som en indre prosess pågår. De fleste kjenner energistrømmer, varme eller kulde under behandlingen, og det er vanlig å føle seg svært avslappet og tung i kroppen både under og etter en behandling, fordi det frigjøres energi som har vært i ro.

Komplementær behandling av sykdommer

Komplementær behandling av sykdommer omfatter ulike metoder, hvorav healing er en av de mest brukte. Denne behandlingsformen kan være nyttig ved ulike tilstander som MS, ME, muskel- og skjelettsykdommer, Inflammasjon /betennelser, senebetennelser, fibromyalgi, hodepine, smertesyndromer, søvnproblemer, barnløshet, kronisk sykdom, kreft og ubalanse i kroppen.

I dag har en tredjedel av alle nordmenn forsøkt komplementær og alternativ behandling, og i USA anbefaler så mange som halvparten av legene denne typen behandling til pasientene sine. Register for eksepsjonelle sykdomsforløp RESF er opprettet av Norges Forskningsråd og finansieres av Helse- og omsorgsdepartementet. Registeret skal tjene som grunnlag for forskning på uvanlig gode eller dårlige sykdomsforløp knyttet til komplementær behandling.

En studie av over 400 pasienter viser at over 90% av de som mottok alternativ og komplementær behandling ble bedre. Dette bryter med den generelle oppfatningen i samfunnet, både blant fagfolk og folk flest.

Komplementær medisin er behandlinger som utfyller og kompletterer skolemedisinen. Vanlige årsaker til bruk av komplementær og alternativ behandling er ønsket om å få behandlet milde symptomer eller lidelser, som plager fra muskel- og skjelettsystemet, allergi og hodepine. Mange ønsker også å øke velvære og forebygge skader eller sykdommer. Noen velger alternativ behandling for å ta en aktiv rolle i egen helse, og for å redusere risikoen for bivirkninger ved bruk av tradisjonell medisinsk behandling.

I dag tilbyr hvert fjerde norske sykehus minst én form for komplementær og alternativ behandling, og flere av de største medisinske fakultetene i USA har egne avdelinger og programmer for alternativ medisin. I Tyskland bruker over 70% av befolkningen komplementær og alternativ behandling, og legene forskriver naturpreparater i 30-40% av konsultasjonene. Halvparten av allmennlegene i USA anbefaler komplementær og alternativ behandling til sine pasienter.

En felles filosofi for alternative behandlingsformer er å styrke kroppens evne til å helbrede seg selv. Det å oppnå harmoni og balanse mellom kropp og sjel er også viktig innen komplementær og alternativ medisin.

Share on Facebook

Logg inn